Sinop Tanıtım Platformu

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan ( Kapıcı Cafer - Bizimkiler dizisi)

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen.

 

1946 yılında Sinop'ta dünyaya geldi..

 

Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1971'de sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi.

 

Ödülleri

 

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

 

Filmografisi

 

Hanımın Çiftliği - 2010

Nekrüt - 2008

Ahh İstanbul - 2006

Tatil Aşkları - 2004

Altın Kafes - 2004

Hayat Bilgisi - 2003

Aşk Meydan Savaşı - 2002

Balalayka - 2000

Duruşma - 1999

Sevda Kondu - 1996

SGT - Eylül 03 2016 · Yazar Adı: Sinop Ünlüleri · Yazdır Okunma : 1266

Oylama

Sadece üyeler oylayabilir.

Oy verebilmek için lütfen üye olun ya da üye girişi yapın.

Henüz bir oylama yapılmamış.