Sinop Tanıtım Platformu

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan ( Kapıcı Cafer - Bizimkiler dizisi)

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen.

 

1946 yılında Sinop'ta dünyaya geldi..

 

Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1971'de sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi.

 

Ödülleri

 

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

 

Filmografisi

 

Hanımın Çiftliği - 2010

Nekrüt - 2008

Ahh İstanbul - 2006

Tatil Aşkları - 2004

Altın Kafes - 2004

Hayat Bilgisi - 2003

Aşk Meydan Savaşı - 2002

Balalayka - 2000

Duruşma - 1999

Sevda Kondu - 1996

SGT - Eylül 03 2016 · Yazar Adı: Sinop Ünlüleri · Yazdır Okunma : 1155

Oylama

Sadece üyeler oylayabilir.

Oy verebilmek için lütfen üye olun ya da üye girişi yapın.

Henüz bir oylama yapılmamış.


Hava / Nöbetçi Eczaneler

BAŞAK ECZANESİ - Sinop - Merkez

KEFEVI MAH. HAKIMIYET CADDESI NO:6/1
(368) 261 57 11

ÖNCEL ECZANESİ - Ayancık

YALI MAH. ATATÜRK CAD. NO.21/B
(368) 613 13 95

COŞKUN ECZANESİ - Boyabat

ÇAMLICA MAH. EROL DEMİRKOL CAD. HASTANE ALTI NO:1
(368) 315 56 32

YILDIRIM ECZANESİ - Durağan

MERKEZ MAH.PLEVNE CAD.NO:12
(368) 416 18 88

ERFELEK ECZANESİ - Erfelek

CUMHURİYET MEYDANI NO:18
(368) 511 20 39

EKİN ECZANESİ - Gerze

HAMİDİYE MAH. RECAİ KURUOĞLU BULVARI NO:41
(368) 718 48 37

ŞİFA ECZANESİ - Türkeli

CUMHURIYET CAD.NO:4/B
(368) 671 21 79

Sinop Namaz Vakitleri

Çevrimiçi Kullanıcılar

Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3

Çevrimiçi Üyeler: 0

Toplam Üye Sayısı: 3
En Yeni Üye: oya

Bize Ulaşın

0368 261 45 95
0368 261 45 95
0507 594 45 56
E-Posta Gönderin
Facebook'tan Takip Edin
Twitter'dan Takip Edin
Google'da Takip Edin
Instagram'dan Takip Edin
Abalı Köyü, Dikenli Mahallesi